Mätning av era gamla fönster.

När Ni har bestämt er för att byta ut era gamla oisolerade fönster så börjar man med att mäta de gamla fönstren. Det snabbaste alternativet är att Ni själva mäter fönstren och meddelar oss måtten samt om Ni har några speciella önskemål om t ex persienn, extra ventil för vädring m.m. Vi kan självklart komma till er och mäta era gamla fönster.

Ni får ett prisförslag.

Efter att vi fått de gamla måtten så skickar vi en prisförfrågan till fabriken. Ni får alltid svar inom 24 timmar. Eftersom vi på Väner Fönster älskar låga priser så försöker vi alltid att få ner priset på era nya fönster så lågt som bara går. När Ni tittat igenom offerten och bestämt er så skickar vi ut en orderbekräftelse som Ni får läsa igenom och godkänna.

Om Ni accepterar offerten gör vi en beställning.

Ni får en offert antingen på mail eller post om så önskas. När Ni tittat igenom offerten och bestämt er så skickar vi ut en orderbekräftelse som Ni får läsa igenom och godkänna. Sen görs beställning av era nya fina fönster. Leveranstiden varierar mellan 2-4 veckor.

Om Ni önskar montering så kan våra skickliga montörer hjälpa Er.

När fönstren har kommit så kan Ni antingen välja att montera dem själva eller ta hjälp av våra skickliga montörer. Montörerna har tidigare monterat tusentals fönster så det är verkligen personer som vet vad de gör. Väner Fönster har tusentals nöjda kunder så vi är 100 % säkra på att även Ni kommer att bli nöjda med Väner Fönster. Kvalitétsfönster till inköpspris, bättre än så blir det inte!

Kontakta oss redan idag ör en kostnadsfri offert. info@vanerfonster.se eller Tel. 0511-215 15.

Scroll to Top