Fönster

Vi hjälper dig installera nya fönster

I Sverige har vi en lång tradition av träfönster, en av orsakerna är att vi har gott om skog i vårt långa land. Väner Fönster har ett brett utbud av träfönster som passar ditt hus. Kontakta oss gärna för en närmare presentation av olika träfönster.

PVC-fönster ett bra alternativ till träfönster, kanske delvis pga. det låga priset men även för att materialet kräver mindre underhåll än traditionella fönster av trä. Fördelen med PVC-fönster är att det är underhållsfritt, eftersom det lackas i UV-beständig färg. Du slipper underhållsarbete och måla om dina fönster när du väljer ett PVC-fönster. Kontakta oss idag för förslag på PVC-fönster.

Mätning av fönster

När du bestämt dig för att byta ut fönstren börjar vi med att mäta era gamla fönster. Det snabbaste alternativet är att Ni själva mäter fönstren och meddelar oss måtten samt om Ni har några speciella önskemål om t ex persienn, extra ventil för vädring m.m. Vi kan självklart komma ut till er och mäta de gamla fönstren!

Prisförslag

Efter att vi fått måtten på era nuvarande fönster så skickar vi en prisförfrågan till fabriken. Ni får alltid svar inom 24 timmar. Eftersom vi på Väner Fönster älskar låga priser så försöker vi alltid att få ner priset på era fönster så lågt som det bara går. När Ni tittat igenom offerten och bestämt er så skickar vi en orderbekräftelse som Ni får läsa igenom och godkänna.

När ni accepterar offerten gör vi en beställning

Ni får en offert antingen på mail eller post om så önskas. När Ni tittat igenom offerten och bestämt er så skickar vi ut en orderbekräftelse som Ni får läsa igenom och godkänna. Sen görs beställning av era nya fönster. Leveranstiden varierar mellan 2-4 veckor.

Montering av fönster

När fönstren har kommit så kan Ni montera dem själva eller ta hjälp av våra skickliga montörer. Montörerna har tidigare monterat tusentals fönster så det är verkligen personer som vet vad de gör.

Scroll to Top